Over Ugurlu

Een stukje familiegeschiedenis
Wie in Nijmegen de naam Ugurlu noemt, kan er zeker van zijn dat het bijna iedereen wel iets zegt. En dat is ook niet zo gek: het familiebedrijf is al sinds de jaren ’80 actief in Nijmegen. Oprichter en tevens de “pater familias”, is dhr. Muharrem Ugurlu. Vier jaar na zijn aankomst in Nederland, is hij in 1982 begonnen met een kleine horecaonderneming aan de Floraweg. En niet zonder succes: in de jaren daarna is hij met 12 zaken één van de grootste horecaondernemers in Nijmegen geworden.

Ugurlu en hun passie voor onroerend goed
De horeca is nu eenmaal een harde business en in 2000 hield oprichter dhr. M. Ugurlu het dan ook voor gezien. Hij verkocht in dat jaar zijn laatste horecaonderneming, om zich volledig te kunnen richten op zijn andere passie: onroerend goed. In 1992 is Ugurlu & Zn B.V. opgericht en omdat dhr. M. Ugurlu nu eenmaal ambitieus is, werd in 2007 Ugurlu B.V. opgericht. Tevens werd er toen een prachtig pand aangekocht en verbouwd.

Ugurlu anno 2010
Dat de appel niet ver van de boom valt, is ook op het gezin Ugurlu van toepassing. De zoon, dhr. Güney Ugurlu,  ging als kleine jongen al met vader mee om de business te leren.  Het is logisch dat hij een makelaarsopleiding ging volgen bij het IPD in Arnhem. In 2010 werd het bedrijf Ugurlu Registergoed B.V. opgericht, zodat ook dhr. G. Ugurlu zich nu volledig richt op onroerend goed. Met het laatste bedrijf hebben de Ugurlu’s nu 3 bedrijven in onroerend goed. Drie sterke pijlers in een wereld van onroerend goed, die altijd in beweging is.

Contact gegevens

Postadres:

Postbus 226, 6500 AE Nijmegen


Bezoekadres:


Waalkade 15, 6511 XP Nijmegen 

Home |Contact